De WELLNESS VOETBEHANDELING wordt door mij uitgevoerd met de produkten van BOTANICAL BEAUTY ; een 100% natuurzuiver en biologisch produkt.

De behandeling bestaat uit:

  • Reinigende en voedende scrub van de voeten met 100% dode zeezout scrub op basis van rijstekiem-olie of een van de andere geurlijnen (afhankelijk van het huidtype). Deze scrub verwijdert de oude, droge huidcellen en schilfers en de poriën komen open te staan
  • Verwijderen van de scrub met warme compressen

  • Stimulerende massage met body oil

  • Herstellende warme pakking met body butter

  • Dit alles onder het genot van rustgevende muziek en een lekkere kruidenthee met traktatie

  • Totale duur ca. 60 minuten 

 

 

BOTANICAL BEAUTY PURE FOOD FOR SKIN & SPIRIT

ALS JE ’T NIET KUNT OPETEN, MOET JE HET OOK NIET OP JE HUID SMEREN!

WAAROM NIET?

De huid is ons grootste orgaan en 60% van de ingrediënten van onze verzorgingsproducten kunnen door haar worden opgenomen en zo in je bloedbaan komen.

WAT ZIJN NATUURLIJKE PRODUCTEN?

Dit zijn producten die gemaakt zijn op basis van heilzame planten, kruiden en bloemen en als doel hebben om het biologische evenwicht van de huid in stand te houden.

Wat is het biologisch evenwicht? Dat is: het in balans zijn van de zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën in de huid.
Waarom is dit zo belangrijk? Omdat de huid ervoor zorgt dat we niet uitdrogen, niet onderkoelen en dat infecties niet binnen kunnen komen.

HOE KUN JE ERVOOR ZORGEN DAT DIT BIOLOGISCH EVENWICHT IN STAND BLIJFT OF KOMT?

Door gebruik van natuurproducten met huideigen ingrediënten. En door geen producten te gebruiken met synthetische toevoegingen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN NATUURZUIVER EN BIOLOGISCH?

100% natuurzuiver betekent dat er geen onnatuurlijke toevoegingen aan een product zijn toegevoegd. Als producten biologisch zijn, zijn ze nog mooier, want dat houdt in dat de grondstoffen die gebruikt zijn, biologisch geteeld zijn en dus geen pesticiden (landbouwgiften) bevatten. Een 100% biologisch cosmetica product bestaat niet, net zoals bij voeding. In de cosmetica gelden alleen (anders dan bij voeding) als biologisch geteelde ingrediënten de plantaardige-, etherische- oliën en/of kruiden. Overige ingrediënten kunnen NIET van biologische oorsprong zijn. Botanical Beauty gebruikt voornamelijk en waar mogelijk ingrediënten van biologische oorsprong en/of koudgeperst. Dit laatste staat voor onbewerkt en zo zuiver mogelijk.

U mag van Botanical Beauty absoluut verwachten dat alle producten zowel (waar mogelijk) biologisch als 100% natuurzuiver zullen zijn.